Matchi – detaljert beskrivelse

Klubben benytter en app og nettside levert av Matchi.se for administrasjon av medlemskap og booking av spilletid i hallen. Ved å trykke på linken under, kommer du til en side hvor du kan opprette en konto i Matchi. Trykk på linken “REGISTRER DEG” øverst til høyre. Oppgi epostadresse, navn samt lag et passord som du må bruke for å logge deg på. Når du klikker “OPPRETTE KONTO” vil du etter kort tid motta en epost med en lenke (“AKTIVÉR KONTO”) som du må klikke på for å komme videre. Du trenger ikke gjøre mer på registreringssiden.

Etter å ha klikket på “AKTIVÉR KONTO”, klikker du på menyvalget “LOG IN” øverst til høyre. Når du er pålogget klikker du på “ANLEGG” på menyen øverst i bildet. Så må du klikke på teksten “Lørenskog Tennisklubb” eller klubbens logo. Deretter klikker du “Søk nytt medlemskap her” i det blå feltet. Velg type medlemskap og skriv inn den personlig informasjonen det bes om.

Søknaden om medlemskap blir manuelt håndtert, og du mottar en epost med betalingsinformasjon etter kort tid. Når vi har registrert betalingen, er du medlem.

Dersom du allerede har en bruker i Matchi trenger du ikke gjøre det som er beskrevet over, men kun logge deg på og følge siste del av beskrivelsen for å søke om medlemskap.

Har du spørsmål kan du kontakte Lars Carlsen på medlem@ltk.no