TENNISKURS HØSTEN 2021 OG VÅREN 2022

Kursene starter opp i uke 36. Høstterminen går frem til 9/12 – 2021. Vårterminen starter opp i uke 1 og går frem til 30/5 – 2022.
Treningsperiodene følger offisielle fridager.

Vi har dessverre lange ventelister på våre tenniskurs og kan derfor ikke garantere noen kursplass. Alle nybegynnere starter på Tennisskole eller Ungdomskurs/Voksenkurs for nybegynnere. Nye spillere som starter opp må ha innesko m/lys såle (ikke utejoggesko m/knaster eller sorte såler). I starten kan man låne racket, men etter ca. 4 uker må hver spiller ha sin egen racket. Tennisklubben selger racketer til gunstige priser.  

Info og dokumenter vedr påmelding:

Kursinfo
Info nye deltagere
Påmelding nye deltagere
Info tidligere deltagere

OBS!

Alle tidligere kursdeltagere er nå automatisk påmeldt på tilsvarende kurs som man var deltager på i forrige sesong. Gi beskjed til klubben hvis du ikke lenger skal delta på kurs eller hvis det er andre ønsker til e-post: calibra@online.no eller 90 79 76 68.