GLADMELDING

Endelig så kan vi starte opp treningene igjen. Lørenskog kommune har idag bestemt at idrett- og fritidsaktiviteter for barn og unge opp til 20 år, som trener inne, kan starte opp igjen. Vi trenger litt tid for å bli klare å få “varmet” opp hallen etter lang nedstenging, så det betyr at alle som går på tennisskole og tenniskurs starter opp i neste uke, fra mandag 8. februar. Treningstidene vil være akkurat de samme som alle hadde høsten 2020. For klubben og våre andre medlemmer over 20 år betyr det dessverre fortsatt at alle aktiviteter inntil videre er stengt.  Her finner du en treningsoversikt for våren.

– Stengt for spill for alle som har faste leiekontrakter
– Stengt for spill for alle som har løstimekort (Drop-In)
– Stengte tenniskurs for alle over 20 år
– Stengt for privattimer

Trond Karlsen