Viktig melding til alle medlemmer

Formannskapet i Lørenskog kommune har vedtatt sosial nedstenging i kommunen. Nedstengingen trer i kraft torsdag 12. november. Varigheten avhenger av utviklingen av smittetallene. Dette betyr følgende for klubben og våre medlemmer:

–    Stengt for spill for alle som har faste leiekontrakter
–    Stengt for spill for alle som har løstimekort (Drop-In)
–    Alle tenniskurs for voksne stoppes
–    Privattimer stoppes 

Unntaket er alle barn og unge under 20 år som går på tennisskole og tenniskurs, der vil treningene fortsette som normalt til samme tider. Vi er glade for at barn og unge kan opprettholde organisert trening og vi håper på at normal drift og spill kan komme igang igjen så snart som mulig. I mellomtiden må vi følge smittevernreglene og ta vare på hverandre. 

Trond Karlsen
Leder